Shana-1-25.jpg
 

Shana is een jonge, vriendelijke, sociale, ontspannen, ruimdenkende, nuchtere persoon. 


Als je een serieus probleem hebt of een klein probleem, of als je gewoon iemand nodig hebt die neutraal is om naar je te luisteren en een schouder te zijn om te 'huilen', is Shana de juiste persoon om naar toe te gaan. 

Zeer vriendelijk en toch zeer professioneel, met begrip voor uw probleem en de wens om uw problemen dieper te verkennen en een oplossing te vinden om u te helpen en te upgraden, niet alleen om uw symptomen te verhelpen. 

Ik ben erg dankbaar voor alle hulp die ik van haar gekregen heb en iedereen die enige vorm van emotionele of mentale hulp of ondersteuning nodig heeft, zou zich niet vergissen om naar Shana te gaan. 

A.M.

Shana bood mij een luisterend oor en nieuwe inzichten waarvoor veel dank!

J.M.

Na enkele maanden thuis met een burn-out en depressieve gevoelens, wist ik niet meer wat te doen om uit die uitgebluste en lege spiraal te komen. Ik ging op zoek naar een therapeute dicht in de buurt en kwam bij Shana terecht. Van bij de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak. De warme begeleiding, de oprechte steun, de tips en opdrachten die ze mij gaf, zorgden ervoor dat ik weer vertrouwen in mezelf heb. Zij heeft mij geleerd dat ik mijn levenswijze zowel op privéterrein als op werkgebied drastisch moest veranderen. Vandaag zijn we een jaar verder en ik ben helemaal op de goede weg. Ik blijf nog in therapie, maar ik kan nu al zeggen dat dankzij Shana mijn kijk op het dagelijkse leven en mijn ingesteldheid op vele vlakken in positieve zin is veranderd.

A.M.

Toen mijn allerliefste na 6 jaar de strijd verloor tegen de meest vreselijke ziekte, bleef ik alleen over met een grote leegte en verdriet die ik noch aan de kinderen, vrienden of collega's kon of wou uitleggen... Neutraal terrein was de beste oplossing en Shana was het luisterend oor... Dit was de juiste beslissing en heeft me echt geholpen.

W.H.

Bedankt, dat wil ik je graag even zeggen. 

Voor de hulp

Het omhoog klimmen 

Leren relativeren 

Motiveren 

De andere aanpak

Nieuwe kijk op dingen 

Het verbreden van mijn horizon 

Mezelf beter te leren kennen en aanvoelen 

Voor de rust in mijn hoofd 

Dikke dankjewel 

Jij bent goud waard! 

C.D.V.

Shana is een heel lieve vrouw die haar vak goed kent. Ze heeft me heel goed geholpen en toen ze mijn verhaal wist, zocht ze de beste manieren die me konden helpen. Het is nu ongeveer 2 jaar geleden dat ik bij haar langsging en ik voel me nog steeds veel beter. Dankjewel Shana!

A.D.N.

0470/51.64.06

Sijpestraat 12
9472 Denderleeuw